Zaman: Sal May 22, 2012 2:42 pm

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 4:03 pm 

[color=#BF0000][SIZE= 5 ]Evet arkadaşlar herkes bu hackshild meretinden kurtulmak istiyor. Ben bir yolunu buldm kesnlkle Alıntı değildir kendim yaptım..

Öncelikle Kemalist bize easy nin ismini değiştirin demişti. İsim değiştiriliyor ancak Versiyon kodlarından dolayı yinede yakalanıyorduk. Ne demek istediğimi anlayacaksınız şimdi.

EN ÖNCELİKLE EASYMETİN2 NİN BULUNDUĞU KLASÖRÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRELİM. HER HANGİ BİR OYUNUN İSMİ YAPALIM. BEN PES11 İ KULLANACAĞIM. SİZDE HERHANGİ BİR OYUN KULLANIN.
Resim
BUNDAN SONRA EASYMETİN2 PROGRAMIMIZIN ADINI DEĞİŞTİRİYORUZ.
Resim
EVET ARKADAŞLAR İSMİNİ DEĞİŞTİRDİK PROGRAMIN ŞİMDİ HACKSHİLDİN AÇTIĞIMIZ HERŞEYİ KAYDEDEN SAYFASINA BAKALIM.
Resim
GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZERE HİÇ BİR SORUN YOKMUŞ GİBİ DURUYOR. HACKSHİLD IN metin2.org A GÖNDERDİĞİ PROGRAM BU SEKİLDE YOLLANIYOR. ANCAK DİKKAT ETMEDİĞİMİZ BİR NOKTA DAHA VAR. GM LER BU NOKTALARIDA İNCELİYOR OLABİLİR. PROGRAMLARIN KAYDEDİLDİĞİ YERDE BİRAZ SAĞ TARAFA İLERLİYORUZ VE YUKARDAKİ SEKMELERDE PRODUCT VE COMPANY SEKMESİNİ GÖRÜYORUZ. ALTINDA EASYMETİN2 ÜRETİCİLERİ YAZIYOR.
Resim
İŞTE BİZİ ELE VEREN BU.OYUNA GİRDİĞİMİZ EXE TAMAMEN SEÇTİĞİMİZ OYUNA BENZEMELİ.
BU SIRADA YARDIMIMIZA RESHACKER ADLI PROGRAM YETİŞİYOR. BU PROGRAM BAZI EXE LERİN İÇİNE GİREREK PROGRAMI ÜRETENLERİN İSİMLERİNİ DEĞİŞTİREBİLİYOR. AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ GİBİ RESHACKER PROGRAMIMIZI AÇIYORUZ. AÇTIKTAN SONRA SIRASIYLA PROGRAMIN SOL ÜST KÖSESİNDEKİ FİLE VE ARDINDA OPEN A BASIYORUZ. LİNK AŞAĞIDA VERECEĞİM..
Resim
ARDINDAN KARŞIMIZA Bİ KUTUCUK ÇIKIYOR. BU KUTUCUKLA ADINI DEĞİŞTİRDİĞİMİZ EASYMETİN2 Yİ BULUYORUZ VE AÇ BUTONUNA TIKLIYORUZ.
Resim
ARDINDAN KARŞIMIZA BİR KUTUCUK BELİRİYOR. ARTIK EXENİN İÇİNDEYİZ. İSTEDİĞİMİZİ YAPABİLİRİZ.
Resim
DİKKAATT!! BENİM SÖYLEDİKLERİM HARİCİNDE BU PROGRAMLA EXE YE HİÇBİR ŞEKİLDE DOKUNMAYINIZ. PROGRAM BOZULABİLİR..

NEYSE KONUMUZA DÖNELİM. KARŞIMIZA ÇIKAN EKRANDA SIRASIYLA 8. SIRADA BULUNAN VERSİON İNFO NUN YANINDAKİ + YA BASIYORUZ. ONDAN SONRA 1 KUTUCUĞU ÇIKIYOR. ONUNDA YANINDAKİ + YA BASIYORUZ VE SONUNDA KARŞIMIZA 2052 ADLI BİR SEKME GELİYOR. BU SEKMEYE TIKLIYORUZ. VE KARŞIMIZA BİZİ ELE VEREN ÜRETİCİ İSİMLERİ GELİYOR. BU İSİMLERİ İSİMLERİ DEĞİŞTİRDİĞİMİZ OYUNLA AYNI YAPMAYALIYIZ. YANİ BEN pes2011 i SEÇTİM. BUNUN ÜRETİCİLERİNİN AYNISINI KENDİ YAPTIĞIMIZ EXE YE KAYDETMELİYİM. SİZDE AYNISINI YAPACAKSINIZ.
NEYSE.. ŞİMDİ İSMİNİ DEĞİŞTİRDİĞİMİZ EASYMETİN2 EXE SİNİ RESHACKER DA AÇTIĞIMIZ GİBİ GERÇEK OYUNUN EXE SİNİDE AYNI YOLLA AÇIN VE VERSİYON İNFODAN ÜRETİCİLERİNİN OLDUĞU YAZILARA ULAŞIN. BUNDAN SONRASI ÇOK KOLAY.
Resim
EASYMETİN2 EXE SİNİN ÜRETİCİLERİNİ. GERÇEK OYUN EXENİN ÜRETİCİLERİYLE AYNI YAPIN. KOPYALA YAPIŞTIR YAPABİLİRSİNİZ.

EN SON OLARAK 2 RES HACKER PROGRAMIDA BÖYLE GÖZÜKMELİ..
Resim
ÜSTTEKİ GERÇEK OYUN ALTTAKİ SAHTE EASYMETİN2 EXE SİDİR.

BUNDAN SONRA EASYMETİN2 EXE SİNİN RESHACKERİNDA DAHA ÖNCE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ 1 KUTUCUĞUNUN YANINDAKİ - YE BASINIZ. KARŞINIZA YAZDIKLARINI KAYDETMESİ İÇİN BİR KUTU GELİYOR. EVET E BASINIZ (EASYMETİN2 AÇIKKEN BASARSANIZ EVETE KABUL ETMİYOR EASY İ KAPATIP BU İŞLEMİ YAPIN) VE SONRADA SOL ÜSTTEKİ FİLE SEKMESİNDEN SAVE YE BASIP RESHACKER I KAPATINIZ. ARDINDAN EASYMETİN2 NİN YÜKLÜ OLDUĞU YERE GİDİNİZ. EASY NİN ALTINDAKİ YAZILAR DEĞİŞMİŞTİR. ORJİNAL EXE Yİ RESHACKER DEPOLAR SONUNA ORİGİNAL EKLER. SAKIN ORİGİNAL EXE DEN OYUNA GİRİŞ YAPMAYINIZ.
Resim
VE İŞİMİZ BURDA BİTİYOR. TAMAMEN SAHTE BİR OYUN EXE Sİ YAPTIK VE BU EXE YLE EASY METİN2 YE GİRİŞ YAPABİLECEĞİZ. OYUN YETKİLİLERİ BU EXE Yİ OYUN ZANNEDECEKLER.EN SON OLARAK SAHTE EASYMETİN2 EXE MİZİ AÇALIM OYUNA GİRELİM VE ÇIKALIM. SONRA DAN HACKSHİLD IN AÇILAN PROGRAMLARI KAYDETTİĞİ YERE DÖNELİM. AŞAĞIDA GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ EXE MİZ TAMAMEN BİR OYUN EXE Sİ OLARAK GÖZÜKÜR FARKI YOKTUR.
Resim
ÖNEMLİ BİR NOT DAHA!!!::: İSMİNİ KULLANDIĞINIZ OYUNUN EXE SİNİ BİR DAHA KULLANMAYINIZ. SİZE ÖNERİM HİÇ GİRMEDİĞİNİZ VE OYNAMADIĞINIZ BİR OYUN KULLANIN..
RESHACK DOWLAND LİNK
ResHack_by_metin2hile.net.rar ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
NOT: RAR ŞİFRESİ == metin2hile.net
VİRÜSTOTAL SONUÇLARI..
VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner[/SIZE][/color]

[color=#BF0000][SIZE= 3 ]Alıntıdır[/SIZE][/color]

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 4:24 pm 

Fotoğraflarda m2hile.net'in açık bir şekilde fotoğrafı var ayriyeten dosyaya rar şifresi de metin2hile.net kendin uploadlasaydın bare :/

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 4:37 pm 

Altta alıntı yaptığımı belirttim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 4:38 pm 

E tamam da biraz kendinden bir şey katsaydın :p

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 4:41 pm 

[color= Navy ]Eee Siteye getirmek için uğraştım :D
Arkadaşa teşşekkürümü ilettim[/color]
[color=#BF0000]Emeğe Saygı[/color]

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 5:08 pm 

c(: paylaşımın için tşk

ResimResim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 11:06 pm 

Ben teşekkür ederim :D

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 25, 2010 1:29 am 

yasin arkadaşım dediğini yaptım ve başarılı oldum hacksield hatası alıyorum fakat ben windows liwe mesenge rolarak ayarladığım için karşıma onu çıkartıyor :):)mesenge rkullanmak suç değildir herhalde

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 25, 2010 12:55 pm 

:)

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 01, 2010 3:49 pm 

şimdi denedimde olmuyo! hata veriyo hackshield hatası hepsini aynen yaptım?

ResimResim

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

{ RELATED_TOPICS }
 Başlıklar   Yazar   Cevaplar   Görüntüleme   Son mesaj 
Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sahte Mailler ve Sahte Sitelere Dikkat!!!!

Snixiaz

0

33

Cmt Kas 13, 2010 11:02 pm

Snixiaz Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sahte Mail ^^

mrfluu

1

42

Prş Haz 23, 2011 9:39 am

MaxTheSoldier Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sahte Sbot Sitesi Dikkat !

Snixiaz

3

52

Cmt Ara 04, 2010 3:15 pm

TheR0cK Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Easymetin2 Bot Kart Yüklemek | Easymetin2 Aldıktan Sonra Nasıl Yüklenecek ?[Resimli]

Snixiaz

9

284

Pzr Mar 13, 2011 10:51 pm

mrfluu Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Görev Yapma

muhittin6056

0

38

Pzr Şub 20, 2011 2:36 pm

muhittin6056 Son mesajı görüntüle

Kimler çevrimiçi