Zaman: Sal May 22, 2012 4:38 pm

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 16 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Haz 19, 2011 9:07 pm 

offf yaa bir kere oyun sırasında değişiklik yapmaya kalktım kökten gitti düzelltemiyorum joistickii ğrogram algılamıyor doğal olarak oyunda algılamıyor.joisticki çıkarıp takıyorum pc görüyor mode unu da açıyorum ama prog. görmemeye başladı ne yapmalıyım ????

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Haz 19, 2011 9:43 pm 

subasi99 yazdı:
tmm bi dakka programdaki others kısmından use axesi tikledim oldu ama bi sorunum var hala direksiyonun hassasiyeti yok. yani çeviriyrum bir anda bütün teker dönüyo aşağıdaki hassaiyeti değiştirincede belli bi yere kadar bekliyo ama yine bütün teker bir anda dönüyo nasıl ayarlıcam bunu ??????????????????

Üstte konuyu okudum demene rağmen , hiç bir şey okumamışsın ne yazık ki.Dediğim gibi stabil bir şekilde çalışmıyor.Programın config dosyalarını vs sil , baştan yap.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: işinize yarar umarım
MesajGönderilme zamanı: Sal Haz 21, 2011 9:22 am 

kaç günden beri bu şey üzerinde duruyorum karne almaya bile gitmedim :eek: :D ve buldum sonunda gta 4 ü kurduğunuz dosyanın içine txt . dosyası açıyosunuz ve adınıda commandline.txt koyuyosunuz içinede şunları tırnak içinde yazın -userdirectinput ondan sonra gta 4 ün içine kaydedin ve arkadaşın dediklerini yapın sonra options dan controller bölümünede tuşları yaptığınız gibi ileriyi gaz geriyi firan direksiyondan ayrlayın :rolleyes: sonra denetim masasından oyun konsolları var ona tıklayın ufak pencere açılıcaktır siz orda özelliklere tıklayıp hassasiyetini olceksiniz hassasiyet butun direksiyonlarda mode den ayrlanır iki ışığında yanması gerekir siz zağten orda test edersin işinize yaradıysom ne mutlu bana :) yaramadıysam camdan atlıcam :D ......

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Sal Haz 21, 2011 4:03 pm 

berka yazdı:
kaç günden beri bu şey üzerinde duruyorum karne almaya bile gitmedim :eek: :D ve buldum sonunda gta 4 ü kurduğunuz dosyanın içine txt . dosyası açıyosunuz ve adınıda commandline.txt koyuyosunuz içinede şunları tırnak içinde yazın -userdirectinput ondan sonra gta 4 ün içine kaydedin ve arkadaşın dediklerini yapın sonra options dan controller bölümünede tuşları yaptığınız gibi ileriyi gaz geriyi firan direksiyondan ayrlayın :rolleyes: sonra denetim masasından oyun konsolları var ona tıklayın ufak pencere açılıcaktır siz orda özelliklere tıklayıp hassasiyetini olceksiniz hassasiyet butun direksiyonlarda mode den ayrlanır iki ışığında yanması gerekir siz zağten orda test edersin işinize yaradıysom ne mutlu bana :) yaramadıysam camdan atlıcam :D ......

İlk başta yaptığın şey GTA'nın son patchinde çalışıyor ve sadece gta'nın desteklediği direksiyonları görüyor .Yani aşağıdaki markalardan birisi değilse bir işe yaramaz ;

Kod:
  XBOX 360 for Windows (Controller)

Wireless XBOX 360 Controller

Joytech 360 pad (Controller)

Pelican TSZ360 Pad (Controller)

MadCatz 360 (Controller)

MadCatz 360 Pro (Controller)

MadCatz 360 MicroCon (Controller)

Bigben Controller BB7201 (Controller)

MadCatz Arcade GameStick 360

Logitech Chillstream

Logitech Dual Action

Logitech RumblePad 2

Logitech Cordless RumblePad 2

Saitek P2500

Logitech G25 Racing Wheel

Logitech Wingman Formula GP Wheel

Logitech MOMO Racing

MOMO Force

Driving Force Pro

Driving Force

Formula Force

Bunun yanı sıra hassasiyet ayarını ne kadar ayarlasanda tam olarak olmuyor.Ben yapamadım ve mantıkende olmaması gerekiyor :) Çünkü direksiyonu döndürdüğün anda sol tuşuna basıyor ve direksiyonu çok fazla döndürdüğünde devriliyor savruluyor vs vs

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Sal Ağu 09, 2011 4:51 pm 

aslında orası öyle ama hiç bir fikrim yok veya arabanın handling ayarlarını yapman gerekiyor buda zor :( ama yapınca güzel oluyor program indir google amca :D herşeyi söylüyor zaten . :)

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Prş Ağu 25, 2011 6:08 pm 

Ne kadar teşekkür etsem azdır.Çok çok sagolasın kardeşim

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 16 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

{ RELATED_TOPICS }
 Başlıklar   Yazar   Cevaplar   Görüntüleme   Son mesaj 
Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sms ile EP Alma Yöntemi (Resimli Anlatım)

mrfluu

0

28

Çrş Kas 17, 2010 1:05 pm

mrfluu Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Karahan ݝndirmek (Resimli Anlatım) <<<

mavihayal38

1

26

Pzt Kas 22, 2010 4:04 pm

mavihayal38 Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Filezillaya Girmek ! (Resimli Anlatım)

mrfluu

2

45

Cmt Kas 27, 2010 8:38 pm

mrfluu Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. İ–rümcek Zindanı 2.Kat [Resimli Anlatım]

WesLeyS

9

345

Çrş Ara 01, 2010 10:58 pm

WesLeyS Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Silkroad Sbot Ayarları [ Resimli Anlatım ]

Snixiaz

0

97

Pzr Kas 14, 2010 12:01 am

Snixiaz Son mesajı görüntüle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: