Zaman: Sal May 22, 2012 4:40 pm

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 16 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzr Şub 13, 2011 5:04 pm 

[color=#BF0000]
[SIZE= 4 ]GTA IV Direksiyon Setiyle Oynamak - Resimli Anlatım[/SIZE]
[/color]

[color= Navy ]
İnternette uzun süre aradıktan sonra hiç bir sonuca ulaşamadım ve alman sitelerinde emulatör aramaya başladım.Sonunda JoyToKey adında ücretsiz ve çok kolay bir kullanımı olan emülatör buldum.GTA IV'yi GoldMaster Rc-419 model direksiyonumla denedim , oynadım.Lakin emülatörlerle stabil bir şekilde çalışmıyor maalesef.Programın olayı , siz direksiyonu çevirdiğinizde program otomatik klavyeden sağ tuşa basmışsınız gibi algılıyor ve araba sağa kayıyor.Dolayısıyla direksiyonu çok çevirdiğinizde araba sallanıyor devriliyor vb vb .Sensitivity olayı güzelce ayarlandığında oynanmaya yakın duruma geliyor.:) Joystick kullanlar bundan daha çok verim alır yani.Neyse , anlatıma geçelim lafı daha fazla uzatmadan .
[/color]

[color=#BF0000]
[SIZE= 4 ]Nasıl Kullanılır ?[/SIZE]
[/color]

[color=#BF0000]1-)[/color][color= Black ]Buradan JoyToKey'in güncel sürümü indirin , sağ tarafta kocaman Download Joy2Key yazıyor tıklarsanız inecektir.Eğer her hangi bir sebepten dolayı indiremiyorsanız , korkmayın alternatif olarak buraya'da upload ettim.[/color]

[color=#BF0000]2-)[/color][color= Black ]İndirdiğiniz dosyayı arşivden çıkartın ve JoyToKey.exe dosyasını çalıştırın.Vista veya Windows 7 kullanıyorsanız , yönetici olarak çalıştırın.(Direksiyonu veya joystick'i bağlamadan program açılmaz.)[/color]

[color=#BF0000]3-)[/color][color= Black ]Karşınıza aşağıdaki gibi bir program çıkacaktır , oradaki Auto Setting Wizard butonuna tıklayın ve teker teker klavyede söylenen tuşlara basın.Mesala ilk başta left diyecek , oyunda sola gitmek için kullandığınız tuş neyse ona basacaksınız.İlk 4 tanesini yapsanız yeterlidir.Klavyeden basacaksanız tuşlara , yani direksiyondaki tuşun klavyedeki karşılığını gireceksiniz.Programla direksiyonda her hangi bir işlem yapmıyoruz ![/color]

Resim

[color=#BF0000]4-)[/color][color= Black ]Sonrasında ister programı kapatın , isterseniz açın hiç farketmez.Direk olarak GTA IV'ye girip oynayabilirsiniz.İyi oyunlar ^^[/color]

[color=#BF0000]Saygılarımızla ;[/color]
Resim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Şub 13, 2011 5:21 pm 

[color= Purple ]Teşekkürler !!![/color]

[SIZE="5"][font="Comic Sans MS"][color="Magenta"]Sen Aşkımdan Bir Habersiz Yaşıyorsun Seni izliyorum Kalbim ellerimde Seni bekliyorum biliyormusun?

Karşılıksız sevgi benimkisi sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise Benden Habersiz Mahsum bir kedisin bebeğim.[/color][/font][/SIZE]

Resim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Şub 13, 2011 7:05 pm 

sağol

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 24, 2011 6:06 pm 

kardeşim eyw.. cok tşk.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 24, 2011 10:28 pm 

[color=#BF0000]Teşekkürler.[/color]

Saygılarımızla ;

Resim

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr May 08, 2011 12:10 am 

arkadaşım bende işe yaramadı. snopy mx-ııb var bende

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Cmt Haz 18, 2011 1:01 pm 

bendede çalışmadı. zaten her şey açık seçik. yaptım ne dediysen ama olmadı.joystick 1 i de 2 yide yaptım. olmuyor lütfen yardım aylardır bunun için uğraşıyorum

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Cmt Haz 18, 2011 1:20 pm 

Ne yaptığınızı anlatırsanız ve programın ayarlarını yaptıktan sonraki halinin resmini atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Program kesinlikle çalışıyor , konu tamamen bana ait , kendim denedim öyle yazdım.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Haz 19, 2011 8:29 pm 

win 7 kullanıcısıyım ve direksiyon markam compaxe. gta 4 te hiçbir yama bulunmuyor.
yaptıklarıma gelince programı indirdim joistick takılıydı aynen açtım dediğin gibi oyunda ki yön tuşlarını ayarladım w a s d doğru yerlerine koydum klavyeden sırasıyla w a s d denedim. program açıkkende kapalıykende denedim verim alamadım. nedir yanlışım/eksiğim.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Haz 19, 2011 8:46 pm 

tmm bi dakka programdaki others kısmından use axesi tikledim oldu ama bi sorunum var hala direksiyonun hassasiyeti yok. yani çeviriyrum bir anda bütün teker dönüyo aşağıdaki hassaiyeti değiştirincede belli bi yere kadar bekliyo ama yine bütün teker bir anda dönüyo nasıl ayarlıcam bunu ??????????????????

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 16 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

{ RELATED_TOPICS }
 Başlıklar   Yazar   Cevaplar   Görüntüleme   Son mesaj 
Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sms ile EP Alma Yöntemi (Resimli Anlatım)

mrfluu

0

28

Çrş Kas 17, 2010 1:05 pm

mrfluu Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Karahan ݝndirmek (Resimli Anlatım) <<<

mavihayal38

1

26

Pzt Kas 22, 2010 4:04 pm

mavihayal38 Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Filezillaya Girmek ! (Resimli Anlatım)

mrfluu

2

45

Cmt Kas 27, 2010 8:38 pm

mrfluu Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. İ–rümcek Zindanı 2.Kat [Resimli Anlatım]

WesLeyS

9

345

Çrş Ara 01, 2010 10:58 pm

WesLeyS Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Silkroad Sbot Ayarları [ Resimli Anlatım ]

Snixiaz

0

97

Pzr Kas 14, 2010 12:01 am

Snixiaz Son mesajı görüntüle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: