Zaman: Sal May 22, 2012 5:34 pm

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 3:41 pm 

[color=#BF0000][SIZE= 5 ]Merhabalar arkadaşlar. Sizlere elimden geldiğince Resim]yardım etmek istiyorum. Sürgün mağrasına girmek için yapılması gerekilen görevi Ekran görüntüleri ile anlatacam.

Sürgün Mağrasına Girmek İçin Yapılması Gerekilen Görev

Öncelikle 1.köyde bulunan Seon-Hae buluyoruz. Üzerine bir kere tıklıyoruz. Bize görevi veriyor.
Resim
Vermiş olduğu görev ise, Doyumpaperde 6 adet Fosil Gözyaşı ve 4 adet Obsidyen taşını bulmamızı ister. Doyumpaper'e geldiğimizde haritamızda bir kaç yer işaretlenmiş olur
Resim
Fosil Gözyaşlarını haritada işaretlenen yerlere giderek bulabiliyoruz.
Resim
Resim
Resim
Bu şekilde 6 adet Fosil Gözyaşını topluyoruz. Sıra geldi 4 adet bulmamız gereken Obsidyenlere. Obsidyen bulmak içinde arkadaşlar Işınlayıcının oralarda çok bulununan Alev slotlarını kesiyoruz.
Resim
Elimizde şuan 6 adet Fosil Gözyaşı ve 4 adet Obsidyen bulunuyor. Sol tarafta Görev beliriyor. Bizden son kez 1 adet Fosil Gözyaşı istiyor olacaktır. Bunuda diğer Fosil Gözyaşlarını bulduğumuz gibi haritada işaretlenmiş yerlere giderek buluyoruz ve Doyumpaperde olan görevimiz son buluyor.
Resim
Şimdi görevde de belirtildiği gibi 1.köye gitmemiz isteniliyor. Birinci köye gidip görevimizi teslim ediyoruz. Bize ikinci bir görev veriyor.
Resim
Resim
Resim
Bizden istenilen görev; Kızıl ormana gitmek ve orada işaretlenen yeri bulmak. Sağ üste bulunan haritayı - tuşuna basarak uzaklaştırabiliriz ve rahat bulabiliriz işaretlenmiş yeri. İşaretlenmiş yeri bulduğunuzda 2-3 saniye bekleyin ve Sol Tarafta Yeni Görev Sayfası gelir. O sayfaya tıkladığımızda bize Kan Damlası verir. Tekrardan 1.köye dönmemizi ve görevi Seon-Hae teslim etmemiz istenilir.
Resim
Resim
Görevimizi başarıyla tamamlamış oluyoruz ve Seon-Hae bize Kan Taşı veriyor. Bu Kan Taşı ile Sürgün Mağrasına giriş yapabiliyoruz.
Resim
Resim
Ve artık Sürgün mağrasında bulunuyoruz ...
[/SIZE][/color]

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 24, 2010 5:12 pm 

paylaşımın için tşk bende 75 lwl olursam bi ziyaret etmeyi düşünüyorum :)

ResimResim

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

{ RELATED_TOPICS }
 Başlıklar   Yazar   Cevaplar   Görüntüleme   Son mesaj 
Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sürgün Mağarasına Giriş için "Kan taşı" Görevi [Geniş Resimli Anlatım]

WesLeyS

0

71

Pzr Kas 28, 2010 11:08 am

WesLeyS Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Tr'deki Gibi Sürgün Mağrası (Buz Zindani)Görevi ve KanTaşı ile Geçiş

ßyLacosTé

2

53

Çrş Kas 24, 2010 9:40 am

Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz. Tr'deki Gibi Sürgün Mağrası (Buz Zindani)Görevi ve KanTaşı ile Geçiş

ßy_V!RÜ$

4

36

Prş Kas 25, 2010 1:16 pm

mrfluu Son mesajı görüntüle

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Sürgün Mağarası Heuk-Yong Bir Efsane'nin Günlüğü Görevi [Resimli Anlatım]

WesLeyS

2

67

Pzr Kas 28, 2010 9:55 am

Bu başlıkta daha yeni okunmayan mesaj yok. Lake in Dusk Resimli Anlatım... (Map Part Görevi) (75 Görevi)

mrfluu

7

53

Cum Ara 10, 2010 4:29 pm

ßyLacosTé Son mesajı görüntüle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: